ZWANGERSCHAPS-MASKER VERWIJDEREN

Een zwangerschapsmasker oftewel melasma is een pigmentstoornis waarbij donkerbruine vlekken ontstaan in het gezicht. Melasma komt voornamelijk voor bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Een zwangerschapsmasker ontstaat doordat de pigmentcellen te veel pigment produceren. De belangrijkste redenen van deze overproductie zijn hormonen, blootstelling aan UV-straling, het gebruik van bepaalde cosmetica en sommige anti-epileptische geneesmiddelen. De nieuwste lasertechnologie laser breekt het pigment af waarna het lichaam de deeltjes opruimt.

Deze behandeling wordt 5-10 keer geadviseerd. Om er echter voor te zorgen dat de vlekken op termijn terugkeren niet terugkeren moet is een serie behandelingen noodzakelijk. De duur en resultaten van een behandeling  kunnen variëren van persoon tot persoon en zijn dus slechts een indicatie.

Kosten verwijderen zwangerschapsmasker

Prijsindicatie per behandeling met Picoplus

Intake Gratis
Hele gezicht € 190
Wangen € 150
Voorhoofd € 150
Één plek € 90

*Wil je een specifieke prijsindicatie voor jouw huid? Neem dan contact op!

 

Maak een afspraak

We helpen je graag  met al je vragen en het maken van de juiste keuze. We kiezen daarom voor een persoonlijke aanpak. Je mag altijd langskomen voor een gratis intake of je vragen bespreken in een telefonisch gesprek.

smile again to yourself