Natuurlijk wil iedereen zo goedkoop mogelijk zijn of haar tattoo laten verwijderen. Het is namelijk een stuk duurder om er eentje weg te halen dan om er eentje te zetten. Toch is het kiezen van een goedkope salon vaak niet de oplossing en blijkt goedkoop vaak duurkoop. De apparatuur waar mee behandeld wordt is dan ook vaak goedkoop en hoewel er anders wordt beweerd zal je extra lang bezig zijn om een tattoo weg te krijgen. Hoe meer behandelingen hoe duurder het uiteindelijk zal worden. Maar dan toch voor de kliniek met de dure laser kiezen? Ja! Je hebt minder behandelingen nodig en er zijn dingen die je zelf kan doen om het traject zo goedkoop mogelijk te maken.

De tips voor tattoo verwijdering met een klein budget

  • Blijf de weken voor je behandeling helemaal met de huid uit de zon. De zon maakt melanine aan en dit absorbeert de laser. De laser gaat veel minder diep de huid en in verliest kracht. En hoe krachtiger de laser haar werk kan doen, hoe beter de behandeling zal pakken.
  • Laat veel tijd zitten tussen de behandelingen. Ga met een klein budget voor minimaal 10-12 weken tot zelfs een jaar. De laser werkt door en je lichaam zal dan ook een hoop van het werk gaan doen.
  • Verzorg de huid goed na de behandeling. Zorg dat de huid nergens tegenaan schuurt, zo kan je littekenvorming voorkomen. Dit kan de behandeling ook weer vertragen.

Maak een duidelijk plan met de kliniek van jouw keuze. Zoek dan ook een kliniek die bereid is om met je mee te denken om samen naar een succesvol resultaat te werken voor een voor jouw passend budget. Een persoonlijk aanpak is heel erg belangrijk.

Wil je verder spreken of een gratis intake? Neem contact met ons op.

Boek nu direct je gratis intake