REVIEWS

Tattoo verwijdering en huidverbetering Amsterdam 

tattoo-removal-amsterdam

Met deze laserbehandeling was in 5x mijn hele tattoo verwijderd, waar ik bij andere salons 8x moest komen..

bovendien krijg je het vertrouwen dat Liselotte van One Skin Clinic echt weet wat ze doet. De pijn was vele malen minder dan ik bij andere salons heb ervaren .”

David van Leeuwen

 by Pascal Neves

Zeker de moeite waard mijn tattoo is na 2 keer al bijna helemaal weg zeker een aanrader Super vriendelijk top shop

 by Mirjam
Eindelijk de stap genomen

Na lang aarzelen eindelijk de stap genomen om mijn tatoeage te laten verwijderen. Tijdens de intake is de tijd genomen om uitleg te geven over de procedure en het aantal ingeschatte behandelingen. De behandeling zelf viel me mee. Ook het herstel verloopt goed. Ik ben blij dat ik voor deze clinic heb gekozen.

Ik zie uit naar het eindresultaat.

 by Martine
Aanrader

Echt een aanwinst voor Amsterdam, deze nieuwe huidkliniek. Liselotte is niet alleen deskundig, ze weet ook een ontspannen sfeer te creëren. Aanrader!

 by Anonymous

At the first session Liselotte took the time to make me feel at ease, explained how to process works and told me what to expect. That was nice, especially since this is the first time I've had a tattoo removed. Liselotte uses the latest laser technology available and she is clearly experienced. She get's the laser work done very efficiently. From the second session on it's just been walk in and out within half an hour. My skin recovered well after each session. The tattoo is almost gone now. I think I'll need 1 or 2 more sessions for the last details to go away. I can highly recommend this place if you're looking to remove a tattoo.

 by Anonymous

Na twee eerdere behandelingen zonder succes bij een andere praktijk, hier mijn tatoeage uiteindelijk tóch nog kunnen laten verwijderen! Heel blij mee.
Persoonlijke en professionele behandeling, lieve mensen en een mooie, schone praktijk.

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

One Skin Clinic
Average rating:  
 41 reviews
 by Pascal Neves

Zeker de moeite waard mijn tattoo is na 2 keer al bijna helemaal weg zeker een aanrader Super vriendelijk top shop

 by Mirjam
Eindelijk de stap genomen

Na lang aarzelen eindelijk de stap genomen om mijn tatoeage te laten verwijderen. Tijdens de intake is de tijd genomen om uitleg te geven over de procedure en het aantal ingeschatte behandelingen. De behandeling zelf viel me mee. Ook het herstel verloopt goed. Ik ben blij dat ik voor deze clinic heb gekozen.

Ik zie uit naar het eindresultaat.

 by Martine
Aanrader

Echt een aanwinst voor Amsterdam, deze nieuwe huidkliniek. Liselotte is niet alleen deskundig, ze weet ook een ontspannen sfeer te creëren. Aanrader!

 by Anonymous

At the first session Liselotte took the time to make me feel at ease, explained how to process works and told me what to expect. That was nice, especially since this is the first time I've had a tattoo removed. Liselotte uses the latest laser technology available and she is clearly experienced. She get's the laser work done very efficiently. From the second session on it's just been walk in and out within half an hour. My skin recovered well after each session. The tattoo is almost gone now. I think I'll need 1 or 2 more sessions for the last details to go away. I can highly recommend this place if you're looking to remove a tattoo.

 by Anonymous

Na twee eerdere behandelingen zonder succes bij een andere praktijk, hier mijn tatoeage uiteindelijk tóch nog kunnen laten verwijderen! Heel blij mee.
Persoonlijke en professionele behandeling, lieve mensen en een mooie, schone praktijk.

 by Anonymous

Geweldig, lieve persoon


 by Anonymous

Liselotte heeft mij goed uitgelegd hoe de behandeling te werk gaat. Op dit moment heb ik 1 behandeling gehad en ik die nu al resultaat! Ik kijk er naar uit naar de volgende behandeling.

 by Anonymous

After a LOT of research, I came here for my tattoo removal, and couldn’t be happier! Not only is this the best laser currently on the market, but you get the Focus Dots treatment without added charge for better healing and results! Liselotte is great, super friendly, experienced and was so helpful in my consultation. Can’t recommend One Skin Clinic enough. See you again soon!

 by Anonymous

Inmiddels ben ik een paar keer bij One Skin Clinic geweest voor de pigmentvlekjes (en meer lijntjes) die zijn ontstaan na de zwangerschap/bevalling en ik ben dol enthousiast! Mijn huid is egaal, zacht, glowy en voelt schoon. De pigmentvlekjes zijn helemaal verdwenen en ook de lijntjes lijken minder. Ik ben gegaan voor de Cold Rejuvenation behandeling en de Carbon peel behandeling. De kliniek is mooi en hygiënisch en Liselotte neemt alle tijd voor je & is erg professioneel! Echt een aanrader!!

 by Anonymous

Echt een topper is die gene mij heeft geholpen!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

“Mijn huid voelt beter dan ooit.
De Carbon laser peel is the-way-to-go voor mijn huid. Mijn huid heeft veel minder last van onregelmatigheden. Ik ga nu iedere maand”

Mara

“Mijn huid voelt beter dan ooit”

“Deze laser maakt echt verschil”

“Ik heb mijn tattoo eerder bij een andere salon geprobeerd te laten verwijderen, maar na 3 behandelingen zonder echte vooruitgang gestopt. Zo blij dat ik ben overgestapt. Het resultaat is zo veel sneller en beter. Aanrader!”.”

Luuk

Let’s Get Started

We are ready for you