Met de juiste laser kan je een hoop doe voor de huid op het gebied van huidveroudering en pigmentatie. Het is de manier om grote stappen te maken in huidverjonging zonder dat je moet gaan snijden of spuiten. Maar wat je ook laat doen om je huid te verbeteren, het effect wordt verbetert, verlengd en ondersteunt door de juiste huidverzorging.

 

Waar op letten bij huidverzorging

De ingrediënten maken het product. Het is dus essentieel dat er geen irriterende of huidverouderende ingrediënten in producten zitten. Je zou denken dat geen enkel merk verouderende ingrediënten in producten zou stoppen, zeker omdat ze vaak het tegenovergestelde beweren. Toch is niets minder waar. In de meeste synthetische merken zitten zeer irriterende ingrediënten die zorgen voor huidveroudering, huidallergie en pigmentatie. Omdat ingrediënten moeilijke namen hebben is het moeilijk te achterhalen welke ingrediënten dit zijn. Maar met even googlen kan je een hoop huid-ellende voorkomen. Wij kiezen altijd voor natuurlijke huidverzorgingsproducten. ook hier moet je voorzichtig zijn, want niet alles wat natuurlijk is, is automatisch goed voor je huid.

 

Parfum mijden

Parfum in huidverzorging is een grote boosdoener als het gaat om huidveroudering en pigmentatie. Het is dus ongelofelijk dat je dit ingrediënt in vrijwel ieder huidverzorgingsproduct kan vinden. In natuurlijke producten wordt vaak gekozen voor essentiële olie als geurmaker, maar dit is ook een activator in pigmentvorming en kan zorgen voor irritatie. Voor een rustige en egale huid die niet vroegtijdig veroudert is dus in onze visie parfumvrije huidverzorging essentieel.

 

SMPL Skincare

De verzorgingsproducten van het Nederlandse huidverzorgingsmerk SMPL Skincare zijn geheel parfum- en essentiële olie-vrij. Ze gebruiken ook geen irriterende ingrediënten en zijn gezicht voor ieder huidtype, zelfs de zeer gevoelige huid. Ook heeft dit merk goede bewezen resultaten wanneer het gaat om pigmentvermindering en voorkoming. Ze willen goede natuurlijke huidverzorging beschikbaar maken voor iedereen en doen uitgebreid onderzoek naar de beste ingrediënten voor hun producten. Een goed merk voor iedereen maar zeker bij huidproblemen.

 

Voor meer informatie over huidbehandelingen, neem contact met ons op.