HUIDVERBETERING MET LASERTECHNOLOGIE

 

Cold Rejuvenation treatment

De Picoplus laser is een geweldig instrument in de huidverjonging en huidverbetering. Het vermindert fijne lijntjes, stimuleert collageen, zorgt voor een fijnere huidstructuur en een meer gladde en egale huid.

De behandeling die One Skin Clinic aanbiedt heet ‘Cold Lift‘ of ‘Cold Rejuvenation‘. De ultrakorte picoseconde laserstralen veroorzaken geen opwarming van de huid, in tegenstelling tot traditionele HIFU-behandelingen (hoge intensiteit gefocusseerde echografie) of RF (radiofrequentie). De laserstralen gaan naar meerdere diepten van de huid om de productie van collageen te stimuleren. Er is geen oppervlakkige huidbeschadiging, wat een laag risico op post-inflammatoire hyperpigmentatie en een korte hersteltijd betekent. Over een periode van enkele weken tot maanden wordt de huid getransformeerd. De huid wordt egaler en strakker. Het heeft een effect voor lange termijn.

Deze behandeling wordt 3 – 5 keer geadviseerd.

huidverjonging

Kosten behandelingen huidverjonging met lasertechnologie

Prijsindicatie per behandeling met Picoplus

 

Intake Gratis
Huidverjongingsbehandeling ‘cold lift’ gehele gezicht €210
Huidverjongingsbehandeling ‘cold lift’ voorhoofd of wangen €150
Huidverjongingsbehandeling ‘cold lift’ hals decolleté €210

*Neem contact op om een betere inschatting van de kosten te ontvangen.

 

Maak een afspraak

We helpen je graag  met al je vragen en het maken van de juiste keuze. We kiezen daarom voor een persoonlijke aanpak. Je mag altijd langskomen voor een gratis intake of je vragen bespreken in een telefonisch gesprek.

smile again to yourself