LASER HUIDBEHANDELINGEN AMSTERDAM

Met de nieuwste lasertechnologie verminderen/verwijderen wij professioneel en veilig permanente make-up, rimpels en pigment.

Picoplus is de meest krachtige laser (met FDA keurmerk) voor huidverbetering van het moment. Deze laser pakt permanente make-up, pigment, huidveroudering, en zwangerschapsmaskers veilig, snel en doeltreffend aan.

Met weinig uitvaltijd of ongemak wordt de huid getransformeerd. De behandelingen worden uitgevoerd door huid- & laserprofessionals.

Werkwijze behandeling

veilig en effectief in Amsterdam

De werkwijze voor een behandelplan is als volgt:

1. gratis intakegesprek

Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen wanneer het gaat om huidverbetering. Van een opfrisser van het gehele gezicht tot specifieke huidproblemen zoals permanente make-up, pigmentvlekken of huidveroudering. Wij brengen jouw wensen in kaart en maken hierop een plan om je huid zo doeltreffend en effectief mogelijk te behandelen voor optimaal resultaat. Tijdens deze gratis intake zullen wij een schatting maken van het aantal benodigde behandelingen en je informeren over de juiste voor- en nazorg. Als we genoeg tijd hebben, kunnen we in overleg met jou ook gelijk met de eerste behandeling starten.

.

2. behandelplan

Elke sessie gaan we aan de slag met jou specifieke huidproblemen. Dit kan gaan om de behandeling van een enkele pigmentvlek, maar bijvoorbeeld ook een uitgebreide behandeling die zowel het pigment in de huid verlicht en tegelijk huidveroudering aanpakt. We maken iedere sessie op maat.

3. Nazorg

Voor een optimaal resultaat is de juiste nazorg heel belangrijk. We zullen je uitvoerig uitleg geven over de juiste nazorg. Denk hierbij aan:

  • De huid behandelen met de juiste huidverzorging
  • Gebruik van zonbescherming
laser Picoplus4

Diverse soorten huid-behandelingen

De nieuwste lasertechnologie – de Picoplus laser – is grensverleggend op het gebied van permanente make-up-, pigmentatie- en rimpelverwijdering. Door de snelle levering van energie zijn behandelingen veilig en is het resultaat sneller dan bij het gebruik van oudere generatie lasers. Met weinig uitvaltijd of ongemak, wordt de huid over een periode van een enkele behandeling, enkele weken tot maanden getransformeerd:

Pigmentatie wordt lichter, permanente make-up verwijderd, roodheid wordt gekalmeerd, rimpels worden verminderd en (acné)littekens worden verlicht.

Huidverbeteringsbehandelingen worden in de eerste intensieve periode elke 2 tot 4 weken gedaan, met eventueel daarna elke 4-8 weken onderhoudssessies. Behandelingen voor het verwijderen van permanente make-up heeft vaak maar 1 tot 3 sessies nodig met tussenpozen van 6 weken.

 

“Mijn huid voelt beter dan ooit.
Het voelde alsof ik een schoonheidsbehandeling kreeg. Vol vertrouwen heb ik mijn zwangerschapsmasker in mijn gezicht laten behandelen. Mijn huid is zelfs beter dan voorheen.”

Frederique

“Mijn huid voelt beter”

“Deze laser maakt echt een verschil”

“Ik heb mijn permanente lippenstift en wenkbrouwen bij One Skin Clinic laten behandelen.

De lippenstift was in 1 sessie weg en mijn wenkbrouwen in 2 sessies. Ik ben echt super tevreden. Aanrader!”

Eline

SMPL Skincare

Na de behandelingen is goede verzorging van de huid van groot belang om het behaalde resultaat te behouden. Veel huidverzorging veroorzaakt door de samenstelling van de producten juist pigmentatie en huidveroudering. SMPL Skincare is een complete Nederlandse huidverzorgingslijn die zorgvuldig is samengesteld om huidproblemen tegen te gaan, pigmentatie te voorkomen en de huid sterk en gezond te maken. Deze 100% natuurlijke huidverzorging is geschikt voor ieder huidtype. De producten zijn verkrijgbaar in de kliniek of online.

Kosten huid-behandeling

Pijsindicatie per behandeling met Picoplus

 

Intake gratis
Huidverjonging gehele gezicht €210
Huidverjonging voorhoofd of wangen €150
Huidverjonging hals of decolleté €210
Ouderdomsvlekken of pigment handen, wangen, onderarmen of hals €150
Ouderdomsvlekken of pigment gehele gezicht €210
Ouderdomsvlekken of pigment decolleté €210
Carbon laser peel €210
Zwangerschapsmasker €210
Één pigmentvlek €50
Permanente wenkbrauwen / lipstick / eyeliner verwijderen v.a.€110

*Neem contact op om een betere inschatting van de kosten te ontvangen.

 

Maak een afspraak

We helpen je graag  met al je vragen en het maken van de juiste keuze. We kiezen daarom voor een persoonlijke aanpak. Je mag altijd langskomen voor een gratis intake of je vragen bespreken in een telefonisch gesprek.

smile again to yourself