CLEAN SLATE PROJECT

Het Clean Slate project is een initiatief van One Skin Clinic dat is gecreëerd om veilige, effectieve en gratis tatoeageverwijdering op handen, nek en gezicht te bieden aan mensen in nood. Het sociale initiatief richt zich op ex-gedetineerden, ex-bendeleden, slachtoffers van mensenhandel en mensen die haatsymbolen of racistische tatoeages willen laten verwijderen.

 

Oude tatoeages kunnen een pijnlijke herinnering zijn aan een leven wat mensen achter zich hebben gelaten. Door ze te verwijderen, helpen we onze klanten om dagelijkse herinneringen aan donkere dagen uit het verleden te wissen, zodat er ruimte is voor een betere toekomst en een betere versie van zichzelf. We willen mensen die de moed hebben gehad om te veranderen in hun kracht zetten en hen helpen zich zelfverzekerd te voelen op hun nieuwe pad.

 

De procedure: Stuur een mail naar info@oneskinclinic.nl. We sturen je een aanvraagformulier toe. De succesvolle aanvragers worden doorlopend ingeschreven op basis van beschikbaarheid binnen het programma. We beoordelen aanvragen 4 keer per jaar (jan, apr, jul, okt).

 

Heb je vragen, neem dan contact met ons op via info@oneskinclinic.nl

clean slate project