Carbon Laser Peel /

Hollywood Laser Peel

 

Carbon Laser Peel

Dé huidverjongingsbehandeling voor een snelle, frisse en egale uitstraling met een ‘Hollywood-glow’. Het egaliseert en verstevigt de huid, vermindert pigmentvlekken, fijne lijntjes en acne(littekens) en geeft een diepe reiniging. Een zachte maar effectieve huidbehandeling zonder lange uitvaltijd (downtime) die gepaard gaat met andere laserbehandelingen.

Hoe werkt het? De energie van de Picoplus laser werkt op twee manieren. Het pigment in de cellen wordt op een natuurlijke manier afgebroken waardoor de huid egaler wordt. Vervolgens warmt de huid in de diepte op waardoor er een samentrekking en collageenstimulatie plaatsvindt. De meerderheid van de patiënten ervaart een lichte opwarming van de huid en een tintelend gevoel.

Wat doen we? We brengen een laag met carbonlotion aan op de huid. Deze zal even moeten opdrogen en daarna doet de laser het werk. De koolstofdeeltjes worden geabsorbeerd en exploderen met een luide knal en laten een schoon huidoppervlak achter.

  • Voor een zachtere, jongere en stralende huid
  • Voor een egalere huid en collageenstimulatie
  • Voor een zichtbare vermindering van rimpels, grove poriën en acne(littekens)
  • Een behandeling met geen ‘downtime’

Waarom kiezen voor One Skin Clinic? De kwaliteit van de laser maakt de behandeling zeer effectief. De behandeling wordt uitgevoerd met de Picoplus laser van Lutronic. De beste keuze voor deze behandeling.

Deze behandeling wordt 3 – 5 keer geadviseerd met intervallen van 2-3 weken.

huidverjonging

Kosten behandelingen Carbon Laser Peel

Prijsindicatie per behandeling met Picoplus

 

Intake Gratis
Carbon Laser Peel gehele gezicht €210
Carbon Laser Peel in een serie van 3x €550
Carbon Laser Peel in een serie van 5x €900

*Neem contact op om een betere inschatting van de kosten te ontvangen.

 

Maak een afspraak

We helpen je graag  met al je vragen en het maken van de juiste keuze. We kiezen daarom voor een persoonlijke aanpak. Je mag altijd langskomen voor een gratis intake of je vragen bespreken in een telefonisch gesprek.

smile again to yourself