Een tattoo verwijderen is een proces. Het is niet 1-2-3 gedaan en bij grote tattoos kunnen de kosten van verwijdering ook erg oplopen. Maar wanneer je tot de conclusie bent gekomen dat je niet blij bent met je tattoo of de plek waar de tattoo is gezet, is nu de beste tijd om te starten. Lees hier waarom:

1 HET IS HET JUISTE SEIZOEN

‘Summerbody’s are made in winter’. Het zelfde geldt voor tattoo verwijdering. De zon is de grootste vijand van tattooverwijdering. De zon activeert het pigment in de huid waardoor de laser die de tatoeage verwijdert minder goed werkt en er zelfs pigment verschuiving of hyperpigmentatie kan ontstaan. Dit kan je voorkomen door de huid te bedekken of te smeren met minimaal SPF 30. De donkere maanden van het jaar zijn dus de ideale tijd om te starten.

  1. JUST IN TIME

Tussen laserbehandelingen voor tattooverwijdering zit minimaal 6 – 8 weken. Met de Picoplus laser duurt het verwijderen van een tattoo gemiddeld 6 behandelingen. Wil je dus dat de tattoo komende zomer weg is of een eind is vervaagd? Start dan zo snel mogelijk.

  1. BETERE TECHNOLOGIE

De technologie in tattoo verwijdering heeft zicht erg ontwikkeld de afgelopen jaren. De nieuwste laser op de markt, Picoplus van Lutronic, is vele malen krachtiger en veiliger dan oudere lasers. Hierdoor gaat het verwijderproces veel sneller en is er veel minder kans op littekens of andere schade. Daarnaast heeft deze laser 4 golflengtes. Dat zorgt ervoor dat alle kleuren en huidtypes veel beter kunnen worden behandeld. Dat is een geweldige ontwikkeling. Er zijn echter pas een paar van deze lasers in Nederland dus doe je onderzoek!

Wil je een tattoo verwijderen is NU de tijd om te starten. Daarnaast bieden we je nu 30% korting op de eerste behandeling met de PICOPLUS laser, de beste technologie voor jou en jouw tattoo.

Boek nu een gratis intake